Beszáll a Forma-1-be a Google?

Könnyen elképzelhető, hogy a közeljövőben egy Forma-1-es istálló autóján tűnik fel a Google logója. Az internetes cég egyik alapítója már Monacóban is tárgyalt.

Hamarosan a Forma-1-be is beteheti a lábát az on-line piacon meghatározó szereplőnek számító Google. A vállalat szponzorként csatlakozna a száguldó cirkuszhoz, de hogy melyik istállóba pumpálná a pénzét, arról egyelőre csak spekulációk láttak napvilágot.

Larry Page, a Google társalapítója és egyébként a világ egyik leggazdagabb embere már a monacói futamon is tiszteletét tette, a McLaren-főszponzor Vodafone vendége volt. De ez még nem biztos, hogy bármit is jelent: a 36 esztendős amerikai éppenséggel jó barátja Richard Bransonnak, akinek cégbirodalma, a Virgin a Brawn főszponzorának számít.

Page Branson saját karibi szigetén tartotta esküvőjét és több közös üzleti ügyük is van. Ezzel együtt nem biztos, hogy csak a Brawnban lát fantáziát a Google, gyakorlatilag bármelyik, az élmezőnyhöz tartozó istálló esélyes lehet egy szponzori megállapodásra.

Lehet, azonban hogy Page-nek épp a Brawn előd Hondánál 2007-ben bevezetett a Földet mintázó festés tetszett meg, az illene a Google-höz.

(forrás: vezess.hu)

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj