Button: remélem felsorakozhatok a melbourne-i rajtrácsra

Továbbra is csak találgatások vannak arról, hogy ki lesz a Honda istálló új tulajdonosa, a munka azonban nem állhat meg Brackley-ban. A Crash.net értesülései szerint Ross Brawn levelet küldött a csapat munkatársainak, hogy készüljenek az Ausztrál Nagydíjra, míg a grandprix.com biztosra veszi, hogy a Petrobras támogatásával a Bruno Senna - Jenson Button párossal vesznek részt a Formula-1-es versenyeken.

A Honda istálló szakemberei bíznak abban, hogy sikerül felsorakozniuk a rajtrácsra, és Button is nagy gondot fordít a testedzésre. A brit pilóta hosszútávfutással tartja fitten magát.

"Remekül haladok a tréninggel, és remélem, hogy néhány hét múlva hasznát tudom venni. Már csak drukkolni kell, hogy Ausztráliában rajthoz állhassak." - jelentette ki a brit versenyző, aki egy tíz kilométeres versenyen a 25. helyen ért célba, közel 300 résztvevő közül.

Button elégedett volt a teljesítményével. "Nem azért mentünk a Sandown Parkba, hogy lóversenyt nézzünk. A hideg miatt nagyon kemény volt a futás, de elégedett vagyok, hogy sikerült negyven percen belül teljesítenem."

(forrás: formula.hu)

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj