Barrichello a versenyzést választaná az írás helyett

Rubens Barrichello bizakodó, hogy az elkövetkezendő esztendőben is versenyezhet. A Formula-1 legtapasztaltabb pilótája az Autosport-nak adott interjúban elmondta, hogy véleménye szerint a Honda kiszállása nem változtat a helyzetén.

Talán segítséget is jelent, mivel a Honda Bruno Sennát favorizálta. Barrichello úgy véli, hogy a csapatnak - és az új tulajdonosnak - szüksége lesz a tapasztalatára.

A brazil pilóta bizonyítani akar. A Ferrarinál töltött időszak során a sikerek ellenére boldogtalan volt. "Michael mindig különleges bánásmódban részesült. Azt nem állíthatom, hogy jobb versenygép, motor vagy váltó áll a rendelkezésére, de a stratégia terén mindig előnyben volt. A Ferrarinál erre fókuszáltam, ahelyett hogy megpróbáltam volna kihozni a maximumot a lehetőségekből. Hiba volt. De tanultam belőle."

Habár a Honda színeiben nem tudott kimagasló eredményt elérni, folytatni akarja. Hozzátette, hogy inkább a versenyzésre összpontosítana ahelyett, hogy azokat szapulja, akik csúnyán bántak vele. Ha visszavonul, önéletrajzi művet készít.

"Úgy gondolom, hogy a gyorsaságommal és a mentalitásommal segíteni tudom a csapat munkáját. Nemcsak egy évre szeretnék szerződést kötni. Két-három évig szeretnék maradni."

(forrás: formula.hu)

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj