Barrichello nem akar nyugdíjba vonulni

Rubens Barrichello továbbra is bizakodó, hogy az elkövetkezendő esztendőben is a Formula-1-ben versenyezhet, de ennek ellenére kapcsolatba lépett más versenysorozatban szereplő csapatokkal is.

A Formula-1 legtapasztaltabb versenyzője az Autosport-nak adott interjúban elmondta, a Honda bejelentése előtt is próbált egyezkedni a csapattal, hogy jövőre is biztosítsanak lehetőséget a bizonyításra. "A tervek szerint a második jerezi tesztsorozaton már én is pályára léptem volna."

A japán konszern döntése meglepte Barrichellót, de az új csapatnál is jelentkezni fog. "Ha lesz, aki megveszi az istállót, akkor pályázni fogok. Szükségük lesz egy tapasztalt versenyzőre. Jensonnál és nálam nehéz lenne jobbat találnia az új tulajdonosnak. Nagyon jól együtt tudunk dolgozni, és egészséges a rivalizálás kettőnk között. Egy versenyképes autóval rendszeresen pontokat szerezhetünk."

Az új esztendőben új kihívások várnak a versenyzőkre. Barrichello úgy véli, hogy a gyorsaságra és a tapasztalatra egyaránt szükség lesz. Barrichello úgy érzi, hogy minden feltétel adott ahhoz, hogy jövőre versenyképes legyen és kemény edzésbe kezdett, hogy bebizonyítsa, nem öregedett ki. "Slick gumikon kezdtem a pályafutásom és szeretném slick gumikon befejezni."

(forrás: formula.hu)

 

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj