Az NSX visszatért, a CR-V újjászületett

Nem volt nehéz észrevenni – és helyi informátoraink is elárulták – hogy a kiállított NSX, melyet még tanulmányként prezentáltak, valójában már 90 százalékban végleges és kész. Formailag és műszakilag is, ráadásul már azt is tudjuk, hogy a középen elhelyezett V6-os benzinmotort egy villanymotor támogatja majd és megkapja a Honda négykerék-kormányzási rendszerét (Sport Hibrid SH-AWD).

A forma mindenképpen ütős, letisztult és olyan, amilyennek az NSX utódot 2012-ben elképzeljük. Igaz ugyan, hogy az orra mellé le tudunk úgy guggolni, hogy Audi R8-at lássunk benne, de ettől még nem megy el a kedvünk tőle.

Itt volt az új CR-V is, melyre szintén ráhúzták a tanulmány-jelzőt, de felesleges volt. Ez az új CR-V, sajnos annyira lefóliázták, hogy esélyünk sem volt benézni. Az ajtók pedig fixen zárva voltak. Minden irányban megnőtt, az orra igyekszik igazodni a Honda-jelenlegi arculatába. Szemmel láthatóan nagyobb lett, ránézésre túlnőtt az X3-mas BMW-n is.

Természetesen nem maradhatott ki a kötelező sport-villanyautó sem (úgy látszik ez lett az idei autószalon divatja), az EV-STER kisautó hipermodern, de a valóságtól annyira nem elrugaszkodott, hogy ne lehetne bármikor piacra dobni. Kis, 70 lóerős villanymotorjával 160 km/órás sebességet tud elérni, hatvanas tempóra 5 másodperc alatt gyorsul.

De először jöjjön az NSX. Könyörgünk!

További képek, itt.

forrás: totalcar.hu

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj