Újra begurul a Honda Szegedre

Újra lesz Szegeden Honda márkakereskedés, a héten aláírta a szerződést a Honda Hungary Kft. és a Tmax - várható nyitás október vége.

A Tmax gyakorlatilag azóta tárgyal az importőrrel, mióta a korábbi megyei Honda márkakereskedő a Textilgyári úton bezárt, s mára minden szükséges feltételnek megfelel. Az ötletet az adta, hogy a Tmax immár 16 esztendeje foglalkozik japán márkával, szerették volna ezt a hagyományt folytatni, s mint arra Nagy Szabolcs felhívja a figyelmet, a Honda vásárlók lojálisak.

A Honda Hmax elnevezésű új márkakereskedést a Baumax barkácsáruház mellett, a Dorozsmai úton alakítják ki, s a 400 négyzetméteres szalon mellett lesz egy 200 négyzetméteres szerviz is – kizárólag Honda márkájú autóknak. A tervezett nyitás október, a pontosabb dátum a homlokzati elemek felszerelésének függvénye.

A hivatalos szalonmegnyitónak 13 Honda gépkocsival megadják a módját – ebből három befogott, azaz Hmax tesztautó, 8 szalonautó, plusz az importőr is hoz még kocsit a megnyitóra. A teljes jogú Honda márkakereskedés új és használt autók értékesít, finanszírozási és biztosítási konstrukciókkal segít, garanciális és azon túli javításokat végez, Honda-alkatrészeket forgalmaz – mint ahogy egy hivatalos autószalontól ez elvárható.

(forrás: delmagyar.hu)

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj