I. Cserkeszőlői HBKM Relax Weekend 2011. április 29 – 2011. május 01.

A találkozó főhadiszállása a Bonita Apartmanház volt. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Ottmár Józsefné, Piroska néninek aki az Apartman ház vezetője, a kiemelkedően jó árakért valamint a színvonalas szolgáltatásért!

Elsőként Tóth Misi cartársunk érkezett meg meseszép S2000-vel és vele közösen fogadtuk a folyamatosan érkező klubtagokat.

Ezután Mindenki bejelentkezett majd elfoglalta a szobáját. Egy kevéske pihenő után a társaság átvonult a szálloda éttermének különtermébe, ahol svédasztalos vacsora várta a nagy utazókat, ugyanis érkeztek klubtagjaink Pécsről, Budapestről és még Keszthelyről is.

A vacsora szerény véleményem szerint bőséges volt és nagyon finom. Lehetett választani az aszaltgyümölcsös csirkemelltől a lasagneig, tehát többféle étel közül.

A péntek este gyorsan eltelt korai zárással, mivel mindenki a hosszú utazás után a korai fekvést választotta a duhajkodás helyett és persze, hogy a másnap reggeli közgyűlésre frissek és felkészültek legyenek. J

A szombati nap tehát a közgyűléssel kezdődött, ami kötetlen beszélgetésbe torkollott, de annál lényegesebb és fontosabb témák kerültek megtárgyalásra. Ilyen volt például, hogy miként kellene vonzóbbá tenni a mi kis klubbunkat az emberek számára és ezzel fellendíteni azt.

Megállapításra került a 2012. évi tagdíj is, mely változatlan maradt az előző évekhez hasonlóan. Fennmaradó időben ötletek hangoztak el a következő két találkozó lehetséges helyszíneire és szervezőire.

A közgyülekezést követően egy újabb finom ebéd várt ránk és ezután egy rövidke buszozással elszáguldoztunk, már amennyire egy Ikarussal lehet, a Tiszakürti Arborétumba.

Kisgyermek korom óta én sem voltam ott annak ellenére, hogy a szomszédságában lakom, úgy hogy bevallom férfiasan nekem is sok látványosságot tartogatott a hely.

Az arborétum szomszédságában Tiszai hajókázásra lehet vállalkozni, melyre be is neveztünk és kisebb betekintést nyertünk a folyó világába és környezetébe.

A kirándulásból való visszaérkezés után egy rövid pihenőt követően Tálas László borász segítségével bebizonyítottuk, hogy egy alföldi bor is lehet jó. Többektől azt a visszajelzést kaptam, hogy kellemesen csalódtak a borainkban és ez nagy örömmel töltött el, helyi lévén.

A borozáshoz paprikás krumpli lett felszolgálva, majd pedig a desszert , ami amolyan ‘‘helyi specialitás“-ként habos ishler volt, ez azonban vegyes érzelmekkel került elfogyasztásra.

A vacsi után Elmör barátunknak köszönhetően komolya party time következett, ahol azért mindenki becsülettel kivette a részét. Jugonak köszönjük a DJ felszerelését, mely fontos részét képezte a buli gépezetnek.

Vasárnap reggel sokaktól el kellett hogy köszönjünk, május 1. lévén más programokat is terveztek a családok. A kemény mag, aki maradt még, az a cserkeszőlői strandfürdőt vehette igénybe annak minden szolgáltatásával egyetemben. Ezt a termál víznyerő helyet anno a német haderő fedezte fel olajat keresvén.

Lehetett válogatni több hideg-meleg, beltéri és kültéri medence, valamint szauna, gőzfürdő és csúszda közül. A program tervezetbe bekerült Kunszentmárton meglátogatása is, de érdeklődés hiányában elmaradt vagyis ez így nem teljesen helytálló, ugyanis Dokiék ellátogattak a városomba.

Délre szánt ételt a Napsugár Étteremben fogyasztottuk el a fürdőben. Az ebéd után többen fájó búcsút vettek a fürdőtől, azonban voltak akik még maradtak és kihasználták a fürdési lehetőséget!

Ezúton szeretném megköszönni Mindenkinek, aki eljött és jelenlétével emelte az esemény színvonalát, szerintem jó buli volt!

Bori Balázs - Reddly

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj